Ferodo Racing

A FER000 Racing a fékbetétek egyik legszélesebb választékát kínálja a verseny- és teljesítménypiacon. A vállalat szakemberei folyamatosan új anyagokat fejlesztenek Mondoviban (Olaszország), ahol prototípus és kísérleti gyártóüzem található, valamint 6 dinamométer, ami a termékek validálására és finomítására szolgál.

Ferodo Racing fékbetétek jellemzői és előnyei
15016949 és 14001 tanúsítvánnyal rendelkező gyártás. Az összes Ferodo Racing fékbetét a legmagasabb nemzetközi ISO minőségi szabványok szerint készül a Federal Mogul olaszországi gyártóüzemében. Minden fékbetétnek összesen 26 különálló minőség-ellenőrzésnek kell megfelelnie a gyártás során, amely garantálja az ismételhető és következetes terméket minden gyártási szériánál.

Precízitás mérnöki munka
Az összes fékbetét hátlapja nagy szakítószilárdságú acélból készül, ami azt jelenti, hogy minimális torzulást szenvednek a motorsportokat általánosan jellemző, nagy szorítóerők esetén. A betéteket úgy gyártják, hogy nagyon ellenállóak legyenek és megtartsák a betét és a hátlap jellemzőit, beleértve a síklapúságot, a párhuzamosságot és a teljes vastagságot. Ennek eredményeként a nyomás gyorsan és egyenletesen továbbítódik a fékrendszertől a betétekre.

Tárcsabarát
Sok versenytárs termékkel ellentétben a Ferodo betétek kímélik a féktárcsákat. A Ferodo betéteket úgy fejlesztették ki, hogy optimalizálják mind a betét, mind a tárcsa élettartamát. Filozófiájuk része, hogy ne a túlzott tárcsakopás árán növeljék a betét élettartamát.

Magas szintű szabályozhatóság
Az összes Ferodo Racing fékbetétet úgy alakították ki, hogy közel állandó súrlódási együtthatóval működjenek széles hőmérsékleti tartomány, nyomás és a járműsebesség esetén. Ez biztos fékérzetet eredményez a vezető számára, ami azt jelenti, hogy a fékezési nyomaték egyenletesen reagál a pedál nyomására.

Széles anyagválaszték és felszerelés
A Ferodo Racing a fékbetét-formák terén az egyik legszélesebb választékkal rendelkezik a verseny- és teljesítmény-piacon. Ez a felszerelés-választék valamint a szükséges komponens kiválasztásának lehetősége azt jelenti, hogy szinte minden esetben az Ön igényeinek megfelelő megoldás megtalálható.

 

Forrás: ketmolnarauto.hu, 2020-09-25 09:21