Rezonátor: Részecskeszűrő tisztító adalék

Gondoljunk a részecskeszűrő, lendkerék hibájára, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye látványosan csökkent

Szűrőrészecske Szervószivattyú: A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul drága kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát trükk. Régebbi személygépkocsi vásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon sok alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül.

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye különösen csökkent. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán található még több tudásbázis. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-13 22:58