Wifi IP kamera ár

A high-tech technológiának hála akár 3 megapixeles felbontást is képesek készíteni

A korszerű technológiának hála akár 3 MP felbontást is képesek alkotni megszerezhető és jó költséggel. Az IP kamera megfigyelő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő szereppel, amit időbeli sorrendben listáz és rögzít az adathordozóra. Az IP kamera rendszerek az alapos mérnöki tervezésnek köszönhetően elenyésző műszaki tehetséggel, jelentősebb szaktudás hiányában is nagyon gyorsan házilagosan is beszerelhetőek.

Az Őrködő honlapon választ kapunk otthonunk megóvására és a magunknak nélkülözhetetlennek tartott kincsek állandó felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel. IP kamera rendszerek webes és telefonos hozzáféréssel. Az IP kamera rendszerek már nem csupán a vállalkozók részére elérhetőek, mint tizenöt évvel ezelőtt, hanem magánszemélyek részére is.

Az adathordozó méretétől és a mozgási események sűrűségétől függően akár több heti vagy havi IP kamera felvételeket is képesek vagyunk felvenni a digitális videó felvevő által. Az Őrködő IP kamera honlapon olvasható még több tipp. Nem marad felügyelet nélkül értéke kikapcsolódáskor sem. Tudniillik azt a távol levő hozzáférés alkalmazásával interneten keresztül is nézheti az IP kamera adásán keresztül. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével mobiltelefonjáról egy szempillantás alatt figyelheti az IP kamera távol levő élőképet. Mindemellett a notebook böngészőjéből is átnézheti azt.

Forrás: orkodo.hu, 2018-12-31 18:16