Tesa ragasztószalagok minden feladatra és igényre

Általános felhasználásra ajánljuk a Tesa 4280 polipropilén hordozóval és szintetikus kaucsuk ragasztóréteggel ellátott ragasztószalagot többféle méretben 48 mm vagy 75 mm és kétféle hosszúságban, 50 méter vagy 66 m. Választható színek: transzparens, havanna barna vagy fehér.

Tesa 56170 kétoldalú ragasztószalag 50 mm széles és 5 m hosszú. Kiválóan toldható és kézzel is téphető. A fólia vastagságú, transzparens hordozóval készült kétoldalas ragasztószalag láthatatlan rögzítést tesz lehetővé. Bármilyen pormentes, szilárd és száraz felületre használható.

Az irodai fogyasztásra készült ragasztószalagok közül a 19 mm széles és 33 méter hosszú szalagot használják a legtöbbször. Ez kizárólag transzparens kivitelben készül. A hordozó cellulóz-acetát és csendes letekercselés jellemzi. Egyes ragasztószalagok természetes gumiból készült ragasztóréteggel rendelkeznek a sokkal jobb tapadás érdekében.

A festőszalagok szélessége 25 vagy 50 mm hossza változó. Az általános célú festőszalagok hordozója impregnált kreppelt papír a ragasztóanyag pedig természetes latex. Itt jól kell kiválasztani a gyártói javaslat alapján, hogy hány nap alatt szedhető vissza a ragasztószalag, úgy, hogy nem maradjon ragasztó a felületen.

A PVC hordozóval készült ragasztószalagot gyakran zacskók gyors lezárására használjuk. A jó tapadás érdekében itt lényeges, hogy a ragasztó réteg természetes gumiból készüljön. Széles színválaszték áll rendelkezésre: fehér, kék, piros, sárga és zöld.

A padlójelölő ragasztószalag is több színben elérhető. Akár kétszínű változat is választható, úgymint piros-fehér, sárga-fekete. Az egyszínűek fehér, kék, piros, sárga és zöld színben állnak rendelkezésre. A hordozó réteg vastag, lágy PVC, a ragasztó ebben az esetben is latex. Kopásállósága kiváló.

Forrás: wts.hu, 2018-08-31 19:03