Imádni való mesekönyv, amit kedvelnek a gyermekek

A felnövekvő csemetének irdatlan igénye akad arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a klasszikus humán viszonyokat, szimpatizáljon a vitézekkel és megismerje a rosszakarókat

A mesekönyv mondanivalója illetve roppantul praktikus és lényeges a lurkó előrelépése szemszögéből ugyanis annak segítségével növekszik képzelőtehetsége, szókincse, a mese szereplőivel azonosulva átélhet eltérő körülményeket felszabadíthatja a benne felhalmozott feszültséget. A mesekönyv ideje soha nem jár le. A mesékre tartósan igény van, tudniillik mindenki eped a boszorkányságra a borzongásra.

A mesekönyv ábrázolása aszerint készülnek minálunk, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amelyet szeretne a gyerekszobában látni illusztrációként. Tanácsok a Meséld mesekönyv blogon. Arra is van lehetőség, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet alkossunk személyre szabva a csöppség igényeinek megfelelően. A mesekönyv történetéből ki lehet emelni szakaszokat, amiket aztán rajzként, vagy plakátként a csemete viszontláthat. Ily módon a szeretett fabulabeli példaképét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja.

Forrás: meseld.hu, 2018-06-14 12:13