Tintapatron feltöltés kedvező árakon

A tintapatron árán nagyon sokat tudunk spórolni

Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy mekkora áron vásárolunk tintapatront. Manapság már az irodai nyomtatók a mindennapjainknak éppen úgy megszokott részét alkotják, mint az egyéb informatikai eszközök. A tintapatron elképesztően magas összegekért vásárolható meg.

A leglényegesebb pont tintapatron feltöltésnél, hogy mindenképpen a patron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, viszont a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli helyrehozhatatlan meghibásodását okozhatja.

Amikor viszont új tintapatront vennénk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene értük fizetnünk. Tanácsok a Refillparadise tintapatron blogon. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színes festékpatronért. Napjainkban már egyetlen cég se boldogul tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras Canon, HP nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 250-300 oldal kinyomtatása után üresek lesznek.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-03-06 19:31