Részecskeszűrő adalék

A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló molekulák szabad távozását

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Ámde ehhez nagyobb fordulatszámon kell haladni több ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben előforduló korom kiég. A részecskeszűrő problémája túlnyomóan 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez többségében a személygépkocsi használatbavételétől függ. Akik kifejezetten városban használják, korábban találkoznak a problémával.

Egy nagyszerű részecskeszűrő a korom 90 %-át képes csapdába fogni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy meggátolja az egészségroncsoló anyagok szabadon távozását. Tudásbázis a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. Rengetegen nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel vannak szerelve.

Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye jócskán romlott. Részecskeszűrő cikkekért kattintson ide.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2018-03-22 22:27