Megbeszélésre vigyünk magunkkal konferencia mappát

És mi legyen benne? Először is egy jó toll és egy jó jegyzettömb. Bizonyára többen is megfigyelték, hogy ez bizony néha kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy megbeszélésen több kellékre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egy helyen elférjen minden. A jó konferencia mappa titka a sok tároló rekesz. A hatékonyságot tovább javíthatjuk jelölőcímkékkel. Fontos, hogy ha gyarapszik a papírok mennyisége - vagy éppen fogynak a prospektusaink - a mappa ezt le tudja követni és ne nyújtson olyan hatást, mint ami 10 éve használatban van. Tekintettel a tartósságra a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Egy konferencián üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van külön zseb a névjegynek és CD-nek, nálunk van a cég bemutatkozó anyaga esetleg digitális bemutatója. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy baráti beszélgetés alkalmával is átnyújthatjuk vállalkozásunk prospektusát. Többnyire mi is kapunk ilyen anyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a sok rekesz. Tervezőknek, grafikusoknak, mérnököknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.

Néha szükség lehet gémkapocsra, tixora, kapocskiszedőre, binder csipeszre, számológépre vagy szövegkiemelőre is. A konferencia mappában minden elfér, akár kis irodát is berendezhetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jöhet, ha nincs éppen jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a kemény borítójú mappa ezt helyettesítheti. És nem utolsó sorban az sem hátrány, ha megfelelően zárható és szállítás közben nem hullnak ki belőle a dokumentumok.

Forrás: wts.hu, 2018-03-31 22:32