Online rádió trendi műsorokkal

Számos jól ismert felvétel az online rádióban

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Alapvető célkitűzése az ismert online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni képességeiket. Az online rádió közösségének sarkalatos, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársait.

Sajnos hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Ma már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos emberek világát. Ebben partner a különös online rádió.

Roppantul szenzációs, hogy az online rádióban 20 kolléga melózik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégákkal. A Lépés Rádió online rádió weboldalon látható még több részlet.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-09-23 21:39