Környezettudatos fűtés: hőszivattyú

Hőszivattyúval a környezettudatos fűtés többé nem megvalósíthatatlan álom

Hőszivattyú - Környezetünk megóvása szempontjából is a listák legelején van a hőszivattyús fűtés. Tanácsok az Aquarea hőszivattyú weboldalon. Lényegében semmilyen káros anyagot nem bocsát ki a hőszivattyú. Egészséges életünk és Földünk oltalma szempontjából hasznos befektetés. Leszármazottainkra is gondoljunk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A pénztárcabarát fűtés mellett garantálja a hőszivattyú a lakóknak a meleg vizet is. Hőszivattyú hírek ezen a weblapon. A megspórolt pénz a pénztárcánkban marad. Hőszivattyús fűtés beüzemelése minden esetben kifizetődő. A hagyományos fűtés díja általában ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően.

A hőszivattyú a melegebb helyről elvonja a hőenergiát és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez pénztárca kímélő áramra van szükség. A hőszivattyú voltaképpen egy fordított hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőgép a lakás meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csak inverz módon megy végbe a folyamat.

Címkék: Hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-05-04 17:45