Miért javasolt Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyút használni?

Aquarea hőszivattyúval a fejlett fűtés többé nem megfizethetetlen álom. Sokan azt vélik, hogy egy hőszivattyú beszerzése borzasztóan drága. Holott egy kis fejszámolással azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Néhány év alatt az ódivatú fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy hatékony hőszivattyú. Lenyűgöző módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú hidegben is megtartja maximális hatékonyságát. Emiatt jóval rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba beruházott pénz

Hőszivattyú - Egy fejlett Aquarea hőszivattyút elavult fűtési rendszerhez is telepíthetjük. Nem kell százezreket félretenni az Aquarea hőszivattyúk beépítésére. A telepítés a meglévő padló- és falfűtéses rendszeren keresztül is megvalósítható. Nagyon veszélytelen használat közben. Hisz nem keletkezik veszélyt okozó szénmonoxid. Minimális fenntartási költség jellemző a Panasonic Aquarea hőszivattyúkra.


Hőszivattyús rendszer kiépítése minden esetben kifizetődő. A hagyományos gázfűtés számlája általában ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. A pénztárcabarát árú fűtési költség mellett garantálja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a zsebünkben marad. Aquarea, levegő levegő hőszivattyú: a folytatáshoz kattintson ide.

Környezetünk megóvása szempontjából is a lista legelején van a hőszivattyús fűtés. Valójában semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és Földünk oltalma szemszögéből nélkülözhetetlen befektetés. Utódainkra is ügyeljünk, amikor a bolygó kifogyóban lévő energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A földgáz díja folyamatosan magasabb lesz. Ezek az energiaforrások csakhamar elfogynak. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás durva hatásától. Nyugodtan tölthetjük napjainkat. Nem kötelező attól megijedni, hogy a szén ára akármelyik órában az egekbe ugorhat. Ennek ellenére az Aquarea T-CAP hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen át gazdaságos fűtést szolgáltat.

Címkék: Panasonic Aquarea T-CAP, Panasonic hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-12 17:21