Divatos okos óra webshop. Megfizethető ár, kiváló minőség.

Kategória: u8, férfi karóra

Ajándék ötletek között az egyik legjobb választás egy elegáns óra vagy egy szép karkötő ,legyen az bármely ünnepi alkalom!

Az oraabc.hu online boltot azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi okosórát vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy trendi óra vagy egy szép női kiegészítő nem csak az időt mutatja, hanem kiemeli is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekszünk, hogy karkötőink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az érdeklődőket. Ma a férfi óra webshop, divatos órák meglehetősen népszerű téma. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Ha megfizethető áron akar megbízható ékszerórát vagy egy divatos karkötőt saját részre vagy ajándékba, a legjobb webshopban jár!
Az oraabc bolt kínálatában olcsó áron található órakaróra, férfi karóra karóra - legyen az mechanikus, óra, digitális karóra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. ékszerek minden mennyiségben!
Az órákon felül ékszer webshopként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A legújabb trendeket követve egyre több okosóra jelenik meg a piacon. Ezzel lépést tartva a mi kínálatunk is állandóan bővül. Kínálatunkban szerepel okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, de mobil telefonnal történő összekapcsolás után a mobilunk funkcióit a csuklónkon levő okos eszközzel vezérelhetjük.

Értékesítünk eszközt, SIM kártya behelyezése után önálló mobiltelefonként működnek és nem szükséges mobiltelefonhoz csatlakoztatni. Az okosóráról kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk üzeneteket, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legmodernebb vonalat azon eszközök képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt mobilokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt.
Kellemes vásárlást kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-09-05 14:39