Euro árfolyam bankok szerint

Nem csak kizárólag a bankosokat érdekli az euro kurzusa, hiszen rengeteg családnak van (még) deviza alapú tartozása, emellett az országhatárokon túl vagy a nemzetközi online shopokban vásárolt árukat euroban is ki lehet kifizetni.

Külföldön dolgozol, esetleg világkörüli üdülésre indulsz, euroba fektetnél be, vagy szimplán külföldön tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyamadat keveseknek közömbös.

(Köztudottan megjelenése óta az euró - az európai egységes valuta - a második leginkább alkalmazott tartalékvaluta, valamint a második legnagyobb forgalmat lebonyolító pénznem az amerikai dollár után, emellett a világon a legnagyobb összértékben fellelhető valuta.)

Lényeg a lényeg, érdekel milyen napi euro árfolyammal kalkulálhatsz.

Oldalunkon segítségképp összevetjük a ismertebb magyarországi pénzintézetek (pl. OTP)és a Magyar Nemzeti Bank hivatalos, aktuális aznapra vonatkozó euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is megfigyelhető, hogy az egyes cégek árfolyamai mekkora mértékben térnek el az aranyközépútnak számító MNB középárfolyamtól, tehát milyen százalékkal dolgoznak.

Emellett olvashatók a kiválasztott banknál a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) irányuló forintos árfolyamadatok is.

Más pénznemek mellett mindenekelőtt az euro korábbi időszak árváltozásairól grafika nyújt összehasonlítást képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-06-26 22:22